Gezichtsbehandelingen

Tijdens alle gezichtsbehandelingen wordt er gebruik gemaakt van de biologische en probiotische producten van Esse, welke voor elk huidtype een passende lijn heeft.
Alle behandelingen bestaan minimaal uit: een persoonlijke huidanalyse gevolgd door een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitend een verzorgende oog- en gezichtscreme.

De gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met een of meerdere aanvullende behandelingen. Ook kunt u terecht voor combinatiebehandelingen zoals een gezichtsbehandeling en lichaamsmassage. 

Pure facial (45 min.)

52,50

Comfort care (60 min.)
-incl. epileren van de wenkbrauwen of een gezicht-, hals- en decollete massage

60,50

Natures mix (75 min.)
-incl. epileren van de wenkbrauwen en een gezicht-, hals- en decollete massage                                     

69,50

De volgende behandelingen worden uitgevoerd met de intensieve werkstoffen van Omega's.

Omega's stimuleren een optimale huidvochtbalans en bevorderen celvernieuwing, waardoor rimpelvorming vermindert, zo blijft de elasticiteit van de huid behouden. Daarnaast werken omega's uv- en ontstekingsremmend.

Zeer geschikt voor de rijpere, droge of naar acne neigende huid.

Intensive beauty treatment (75min.)
-incl. epileren van de wenkbrauwen, gezicht-, hals-, en decollete massage icm edelstenenroller, Esse+ oogmasker en intensieve serums 

79,00

Natures royal treatment (90 min.)
-incl. epileren van de wenkbrauwen, gezicht-, hals-, en decollete massage icm edelstenenroller, Esse+ oogmasker, intensieve serums en een rug-, schouder-, nekmassage of hoofdmassage a 15 min.

89,50

Esse Plus is het hoogwaardige anti huidverouderingsprobiotica.

Alle producten in deze serie beschikken over hoogwaardige probiotische stoffen en revolutionaire ingredienten om de huidveroudering tegen te gaan. Het hoogtepunt van de serie is het Probiotic Serum; het maakt gebruik van probiotica om actief het ecosysteem van de huid te veranderen en bevat daardoor 1 miljard levende probiotica per mililiter. Het is het eerste serum ter wereld dat gebruik maakt van levende probiotica.

Esse Plus treatment (90 min.)
-incl epileren van de wenkbrauwen, gezicht-, hals-, en decollete massage icm edelstenenroller, Esse+ oogmasker, serums en intensief Esse+ Boost Ampul.

99,50

Kuurbehandeling 

Wilt u uw gezichtsbehandeling versterken kies dan voor een bindweefselmassage in kuurverband. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Het heft blokkades op en verstevigd het bindweefsel. Deze massage is daarom zeer geschikt als rimpelbehandeling en littekenbehandeling.

De bindweefselmassage kan los geboekt geworden of in kuurverband (6x incl. een gezichtsbehandeling, de 6e keer is dan gratis.).
Vraag gerust naar de mogelijkheden welke behandeling voor uw huid geschikt is.

  

Design by SiS designDevelopment by Big men Lab