Lichaamsmassages

Even een moment van rust en ontspanning ervaren? Kies dan voor een van de lichaamsmassages:

Lichaamsmassage
De klassieke lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en het verzachten van pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. Daarnaast wordt de doorbloeding verbeterd en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van warme olie.

Hotstonemassage
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme basaltstenen, van 45-50 graden. Dit zijn vulkanische stenen die jarenlang door wind en water zijn gevormd. Ze hebben een hoge dichtheid en zijn daardoor in staat de warmte lang vast te houden en door te geven aan het lichaam. De stenen worden op het lichaam gelegd en in combinatie met warme olie over het lichaam gemasseerd. De warmte dringt diep door in de spieren wat het bindweefsel versoepelt en blokkades in de energiebanen opgeheft.

Zwangerschapsmassage
Je zwangerschap is een bijzondere periode. Je lichaam maakt veel veranderingen door, wat soms gepaard gaat met het krijgen van rug-, nek-, schouderklachten, vermoeidheid, kramp in de benen of het vasthouden van vocht. Zwangerschapsmassage kan deze klachten verminderen. Het ontspant jou en je baby. Zwangerschapsmassage is een speciaal aangepaste massage techniek waarbij in een zittende en liggende houding op de rug gemasseerd wordt en is mogelijk vanaf de 20ste week.

Spa Hammam massage
De Hammam, Arabisch voor 'verspreider van warmte', is een eeuwenoud ritueel dat afstamt van de Griekse en Romeinse badhuizen. Later werd dit ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld. Dit leidde tot het oosters badhuis. Nu zijn de essentiële onderdelen van de hammam ook te beleven in de schoonheidssalon.

De Spa Hammam behandeling
Allereerst wordt de huid gescrubd met zeezout om zo de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren. Vervolgens wordt op de traditionele manier met een zeepzak het lichaam bedekt met een laag warm en romig schuim, vervolgd door de Rhassoul (zuiverende pakking) op de rug en afsluitend een ontspannende massage met warme olie voor diepe ontspanning voor lichaam en geest. U voelt zich heerlijk zacht en herboren! U kunt kiezen uit een Spa Hammam voor de rug van 45 min. of een Spa Hammam van het gehele lichaam van 75 min.

Rug-, schouder-, nekmassage 20 min / 30 min. 22,50 / 33,50
Lichaamsmassage / Hotstonemassage 60 min. 58,50
Lichaamsmassage / Hotstonemassage 90 min. 75,00
Zwangerschapsmassage 60 min. 58,50
Spa hammam massage 45 min. / 75 min. 46,50 / 67,50
Voet-of handmassage 20 min. 18,50
Hoofdmassage 20 min.
18,50
Bindweefselmassage gezicht 30 min.               34,50           

 

Design by SiS designDevelopment by Big men Lab