Ontharen lichaam

Onderbenen/Bovenbenen 23,00  
Gehele benen 46,50  
Onderarmen 20,00  
Gehele armen 28,50  
Bikinilijn (streepje) 20,00  
Brazillian wax 34,50  
Navellijn 7,50  
Oksels 18,50  
Rug, nek en schouders 27,50  

Voor het beste resultaat is het van belang dat uw haarlengte min 2 mm is. Is het te kort dan gaan de haren niet(goed) mee. Dit betekent voor de meeste mensen tussen de 3 tot 7 dagen niet scheren voor uw afspraak. Mocht uw haar juist erg lang zijn dan is het verstandig vooraf even te knippen dit vermindert ook de pijn.

Breng op de dag van de behandeling geen bodylotion aan op de te harsen huid.

Extra tip: scrub een aantal dagen van te voren de huid, dit zorgt dat de dode huidcellen verwijdert zijn en de haartjes makkelijker boven de huid komen en te verwijderen zijn.

Het kan zijn dat de huid na de eerste keer harsen wat gevoelig en rood is, evt met kleine bultjes dit is een normale reactie van de huid en trekt gedurende de eerste 24 uur tot 48 uur weer weg.

Na de hars behandeling kunt u het beste de huid zo zacht mogelijk behandelen. Dit houdt in liever geen zon, zee, sauna, heet bad, strakke kleding. Na 3 dagen kunt u de huid weer voorzichtig een paar keer per week scrubben, dit houdt de huid zacht en maakt tevens de kans op ingegroeide haartjes minder.

De frequentie om weer te harsen ligt rond de 4 a 5 weken. Bij voorkeur niet tussendoor scheren, dit zorgt dat de haren zacht blijven, makkelijker meegaan en langer wegblijven.

 Design by SiS designDevelopment by Big men Lab