Contact

Beauty By Marit
Paul Krugerstraat 17
2021 XL Haarlem
06-53834369
info@beautybymarit.nl

Openingstijden (nieuw per okt '19)

Woensdag 9.30 tot 17.30
Vrijdag 9.30 tot 17.30 
Zaterdag 9.30 tot 17.00

Lieve klanten,

In lijn met het advies van de overheid en de branche organisatie (ANBOS) heb ik besloten de salon voorlopig even te sluiten voor behandelingen in verband met het Coronavirus. Een moeilijk en lastig besluit, maar voor onze veiligheid wel het beste om te doen op dit moment.

Iedereen die een afspraak heeft in deze periode zal ik persoonlijk benaderen en zodra het weer mogelijk en verantwoord is om aan het werk te gaan neem ik contact op voor een nieuwe afspraak!

Voor huidadvies en/of producten blijf ik beschikbaar en kun je mij bellen of een bericht sturen, dan help ik je graag verder.

Ik wens iedereen veel sterkte toe en pas goed op jezelf en elkaar en tot gauw!

Liefs Marit

 

Behandelingen zijn op afspraak.

Bent u verhinderd, waardoor u uw afspraak niet kunt nakomen, geef dit dan minimaal 24 uur van te voren door, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Parkeren kan in de Cronje parkeergarage van het Ripperda-terrein, bij de uitgang steekt u over en loopt de Paul Krugerstraat in.
In de Paul Krugerstraat zelf zijn er rondom de salon een aantal betaalde parkeerplaatsen, hiervoor geldt een max. parkeertijd van 3 uur.
Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf station Haarlem is het 10 min. lopen.

Schoonheidssalon 'Beauty by Marit' bevindt zich in het pand van kapsalon 'Chantal'.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een afspraak te maken, voor vragen of uw ervaring bij Beauty By Marit door te geven.

Helaas komt het weleens voor dat mijn antwoord mail in de spam box terecht komt. Contoleer deze box daarom ook even. U kunt ook een smsje of appje sturen.

 

Design by SiS designDevelopment by Big men Lab