Nieuws

Lieve klanten,

In lijn met het advies van de overheid en de branche organisatie (ANBOS) heb ik besloten de salon voorlopig even te sluiten voor behandelingen in verband met het Coronavirus. Een moeilijk en lastig besluit, maar voor onze veiligheid wel het beste om te doen op dit moment.

Iedereen die een afspraak heeft in deze periode zal ik persoonlijk benaderen en zodra het weer mogelijk en verantwoord is om aan het werk te gaan neem ik contact op voor een nieuwe afspraak!

Voor huidadvies en/of producten blijf ik beschikbaar en kun je mij bellen of een bericht sturen, dan help ik je graag verder.

Ik wens iedereen veel sterkte toe en pas goed op jezelf en elkaar en tot gauw!

Liefs Marit

 

* Nieuwe behandeling bij Beauty By Marit:

Bindweefselmassage voor het gezicht, 30 min. €34,50.

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Het heft blokkades op en verstevigd het bindweefsel. Deze massage is daarom zeer geschikt als rimpelbehandeling en littekenbehandeling. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een kleine hoeveelheid olie, na de behandeling wordt deze weer verwijderd en krijgt u het Intensity Esse+ serum aangebracht om het effect van de massage te verlengen.

De bindweefselmassage kan los geboekt geworden of in kuurverband (6x incl. een gezichtsbehandeling, de 6e keer is dan gratis.).
Vraag gerust naar de mogelijkheden welke behandeling voor uw huid geschikt is.

* Cadeaubon

* Opzoek naar een origineel en persoonlijk kado? Geef een cadeaubon van Beauty By Marit met een bedrag of behandeling naar keuze.

* Reacties van klanten

* 'Al meer dan 5 jaar geniet ik van de kwaliteit, service & relaxation bij Beauty By Marit door Marit haarzelf. De juiste adviezen en behandelingen wat bij me past. Ronduit genieten van de fijne producten en behandelingen. Keep up the good work Marit.' Ramona

* 'Ben zeer tevreden over de gezichtsbehandeling. Uitstekende behandeling. Bovendien dringt Marit je geen produkten op. Een aanrader!' Lya

* 'Voor Marit gebruikte ik andere producten en ging ik naar een andere salon. Door Marit gebruik ik nu Esse en kom ik alleen nog maar bij haar. Marit is en fijne persoonlijkheid met verstand over de dingen die ze doet. Haar salon heeft een rustige uitwerking op mij, even relaxen in een drukke periode. 
De producten geven mij wel het resultaat, zoals geen glimmende trekkende huid maar een schone zachte huid. 
Ik blijf zeker komen en het is voor alle mannen aan te raden!' Bas

Design by SiS designDevelopment by Big men Lab